Kategoriat
Yleinen

TheRozor.com on täällä taas! #2

Taas pitkän ajan jälkeen päätin laittaa therozor.comin taas toimintaan. Viimeinen vuosi on ollut kiireistä aikaa oman yrityksen pyörittämisen ja töiden takia, joten omat projektit ovat jääneet taka-alalle. Ensi syksynä täytyykin lähteä takaisin koulun penkille ja ennen sitä ajattelin pitää pitkän kesäloman, jonka aikana ehtii paneutua paremmin omiinkin projekteihin.

Palvelinprojekteja on kuluneen vuoden aikana ollut muutama kappale ja tällä hetkellä julkisena pyörii Teamspeak 3- ja Minecraft-palvelimet. Niistä lisää ’Palvelimet’ osiossa. Harjoitusmielessä olen myös kehittänyt PHP:llä omaa frameworkkia erilaisten API:en toteutukseen ja C++ SDL-pohjaista 2D pelimoottoria. PHP-projekti julkaistaan myöhemmin Gitissä ja ehkä mahdollisesti myös tämä pelimoottorin tekele.

Youtube-tutoriaalivideoiden tekeminen ei oikein ottanut tuulta alleen vuosia sitten(Kysyntää ehkä olisi ollut, mutta materiaalin tuottamisessa oli pieniä vaikeuksia). Ajattelin kuitenkin kokeilla sitäkin uudelleen mahdollisesti kesän aikana. Valitettavasti kaikki vanhat tutoriaalit ovat tainneet kadota jo bittiavaruuteen. Niiden laadussa olikin toivomisen varaa, joten suurta menetystä ei tapahtunut. Uudella yrityksellä erityisesti yritän panostaa oppaiden laatuun ja niiden jonkinlaiseen käsikirjoittamiseen, joka ennen loisti poissaolollaan.

Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tulleessaan. Jospa sitä jonkinlaista peliprojektiakin saisi pitkästä aikaa alulle. Näin lopussa voisin vielä mainostaa, että jos firman kotisivuasiat pitää laittaa kuntoon, kannattaa katsoa: www.jtaskila.fi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *